Bovetets ljudvågor

Elektronisk fika #7

26 augusti, 2023 18:30

varje lördag i augusti 2023

19.00 En improvisations afton med Barriärorkestern — Lise-Lotte Norelius, Anna Lindal & Ann Rosén
Dörrarna öppnas 18.30 fika finns!
Vi avslutar kvällen med soppa och bröd!

Begränsat antal biljetter 250kr Billetto

ANNA LINDAL
Violinist, tidigare bl a konsertmästare vid Stockholms filharmonikerna, i Basel och professor vid Kungliga Musikhögskolan. Porträtterad i filmen Livsstråk. Engagerad i konstnärlig forskning om tolkning/improvisation och tradition/konvention kontra samtida uttryck. Uppträder regelbundet som solist, som kammarmusiker, i experimentell teater och i olika grupper allt från Barriärorkestern till Fire! Orchestra.

LISE-LOTTE NORELIUS
Komponist, live-elektronikmusiker, slagverkare och ljudkonstnär med bakgrund i bl a Anitas Livs och Bitter Funeral Beer Band. Lise-Lotte studerade elektroakustisk komposition vid Kungliga Musikhögskolan och har komponerat både för högtalare och för olika musiker och ensembler. Hon har arbetat med Ann Rosén i bl a Syntjuntan och är aktiv live-elektronikmusiker.

ANN ROSÈN
Kompositör, ljudkonstnär baserad på Österlen. Driver bland annat Schhh … och Barriärorkestern. Utbildad skulptör som sedan 90-talet arbetar med ljud, komposition och tankeutbyte. Skapat bland annat nya instrument i Syntjuntan och i stycken som Violin och Knämudd, Bovetets ljudvågor och Drawing Sessions.

ELEKTRONISK FIKA:
#4 del 1 – 5 augusti
#4 del 2 – 5 augusti
#5 – 12 augusti
#6 – 19 augusti
#7 – 26 augusti

Konserterna genomförs med stöd av Kulturrådet och Ideell kulturallians